Redd arktis

26. november 2018

Redd arktis
Save The Arctic, grå sykkelhjelm

Å bevare og beskytte miljøet har alltid vært viktig for oss. Som medlemmer av 1% For The Planet, vi er engasjerte til å donere til miljøorganisasjoner hvert år. Og fra vår oppmerksomme forsyningskjede til karbonkompensasjonsprogrammet vårt, tenker vi hele tiden på hvordan vi kan bruke smart forretningspraksis for å redusere miljøpåvirkningen vår.

Vi tror at små handlinger gir en enorm innvirkning når det gjelder å hjelpe planeten vår, og vi trenger DIN hjelp til å gjøre effektiv endring. Det er derfor vi i dag, på Giving Tuesday, er så glade for å gi deg en ny måte å gi og gjøre godt på.


Beskytt vintrene våre

Fra nå til slutten av året, for hver Arctic Grey hjelm solgt, donerer vi 20 % av inntektene til Beskytt vintrene våre. Protect Our Winters mobiliserer friluftsmiljøet til å utvikle programmer som implementerer effektive, politiske løsninger på klimaendringer. Donasjonene fra kjøpene dine vil støtte kampanjene deres, inkludert utarbeidelse av en miljøvennlig politisk agenda, arrangere klimamøter med lovgivere i DC, og tilby ressurser for deg å oppfordre lokale myndigheter til å bekjempe klimaendringer. Protect Our Winters mener at når vi står sammen og tar kollektive handlinger, kan vi gjøre sanne endringer der det betyr mest.         

Små handlinger legger opp
Grå sykkelhjelmer

Vi håper du vil bli med oss ​​og ta smarte shoppingbeslutninger for å bidra til å skape en bedre verden. For på slutten av dagen, hva er vel bedre enn å gi tilbake?    

Handle arktiske grå hjelmer

Holde kontakten